Servicii și activități

Servicii

servicii

Self catering și răsfăț culinar

Bucătăria este complet utilată și dotată pentru a vă putea pregăti singuri mâncarea favorită: de la fripturi delicioase, la deserturi savuroase. (cuptor electric, cuptor cu microunde, plită electrică, mașină de spălat vase, frigider side by side, expressor de cafea - cu cafea boabe, mixer, robot de bucătărie și tocător electric,  storcător de citrice, ustensile și veselă pentru orice gând culinar).

Puteți pregăti carne și legume gustoase pe grătarul bine încins (barbeque) sau pe plita cu lemne și, de ce nu, la rotisorul din dotare, toate aflate în exterior.

Dacă laitmotivul experienței la Epic House este r e l a x a r e, vă putem recomanda un bucătar sau puteți invita unul pe care îl apreciați, stabilind împreună cu el preparatele dorite și costurile aferente.

epic house

Piscina exterioară

În perioada lunilor mai-septembrie, vă invitam să vă bucurați de piscina exterioară cu apă încălzită, răsfățați de razele calde ale soarelui de munte pentru un bronz perfect ce durează tot anul.

IMG_7315

Saună finlandeză (uscată)

Pentru o stare de bine și o relaxare completă puteți experimenta sauna uscată: terapie și răsfăț cu arome speciale și halate pufoase.

IMG_7319

Ciubăr cu aeromasaj

O baie fierbinte la temperaturi scăzute este cireașa de pe tort în materie de relaxare, admirând de departe crestele înzăpezite ale varfurilor Negoiu, Suru, Șerbota etc.

unnamed

Fire-pit

Frumoase sunt serile, indiferent de anotimp, în care puteți crea amintiri la lumina și căldura focului, în locul special amenajat...Fii parte din poveste!

Teren multisport, activități sportive, lectură, jocuri, cinema

Tenis de masă, fotbal, baschet, volei, badminton și tenis de câmp pe terenul special amenajat sau o plimbare cu bicicletele pun organismul în mișcare după un barbeque copios sau un ceaun gustos.

Dacă vă place lectura în natură așa cum ne place și nouă, puteți citi în tihnă cărțile din mica noastră bibliotecă (beletristică și pentru copii), în timp ce copiii se pot distra la locul de joacă exterior sau în playroom,  unde găsesc jocuri și jucării. Ați terminat de citit o carte și doriți să o împărtășiți cu alți oaspeți? Puteți scrie un mesaj epic și o puteți dona micii noastre biblioteci 😀

Dependent de seriale și filme? Vizualizează-le pe Netflix pe smart-tv sau în aer liber.

Încântă-ți privirea